6 нов · wishcakes · No Comments

Torta, kraljica svakog događaja!

 

Sećate se sigurno još dok ste bili mali koliko se jedva čekali svoj rođendan, ali i rođendane svojih drugara kako biste probali neku novu zanimljivu tortu? Sigurni smo da je odgovor DA! Ili kada odlutate u maštanjima, pa na tom svom putu kreirate koje venčanje, savršenu glamuroznu haljinu i odelo mlade i mladoženje… Hm, ali nešto fali, zar ne? Ah, torta! Bilo da se radi o svadbenoj torti, rođendandskoj torti ili torti za neki specijalan događaj kome želite posebno dati na vredsnosti, krije se upravo u jedinstvenoj i neponovljivoj kreaciji raznih varijacija i kombinacija – kraljica svakog događaja, torta.

 

Ukoliko još niste sigurni koju biste odabrali, mi Vam možemo pomoći sa nekim proverenim kombinacijama koje su osvojile srca mnogih, a sigurni smo i da će Vaše trenutke ispuniti senzualnim ukusima i aromama, kao što su uspele to kod drugih.

 

Sigurno ste čuli za genijalnu kombinaciju sastojaka koji se kriju u Reform torti. Korice sa orasima i dominantni krem od mlečne čokolade i oraha, opčiniće vas svojim jedinstvenim ukusom već pri prvom zalogaju, to Vam garantujemo. Ova torta može i veoma primlmalmljivo da izgleda, a mi smo se oprobali sa kombinacijom da buderebrasto belo omazana torta sa jagodama umočenim u čokoladu. Da li ste već zamislili sliku u svojoj glavi? Mi jesmo! I može biti ispred Vas vrlo brzo, dovoljno je samo da poželite!

 

Sledeća koju bismo izdvojili jeste Fererro Nutela torta. Kako bismo dočarali intenzitet ukusa koje krije u sebi, predstavili smo je kao omazanu jarkim bojama, sa crnim makaronsima i vijugom od bele čokolade na vrhu. Simboliše je dominantan ukus crne (noir) čokolade u kombinaciji sa dva krema od crne čokolade, zatim crne čokolade i Ferero paste, a za sam kraj ostaje čokoladna korica i premaz od Nutele ispod šarenila ove jedinstvene torte. Rustično omazane torte uglavnom asociraju na nežno i romantično, ali kada su u pitanju jarke boje, ova tehnika mami svojim izgledom da baš nju izaberete!

 

A za one koji još uvek žele da se vrate u detinjstvo, nezaobilazni klasik, Kinder torta, predstavlja kombinaciju ukusa bele čokolade i mlečne čokolade, sa mnogima omiljenom nutelom, a među ostalim slojevima kriju se plazma i lešnik. Zasigurno je omiljena torta sve dece, ali i odraslih koji se tako osećaju! Možemo je šarenoliko rustično omazati ili staviti preko glazuru. Možda se ipak odlučite za marcipan i ručno izrađene figurice, ali na samom kraju, užitak ne izostaje!

 

Pored nezaobilaznih klasika, obraćamo pažnju i na eleganciju i glamur, a upravo to nose torte kod kojih se pažnja poklanja svakom detalju i kompoziciji torte tako što se pažljivo bira samo najsvežije voće, a zatim i raspoređuje tako da naprosto mami da probate ovaj miks ispod čije korice se krije dominantan ukus lešnika, krem od bele čokolade i lešnika, a čak su i korice sa lešnikom! Za prave ljubitelje voća i bele strane čokoladne maštarije, torta ovakvof tipa predstavlja pravi izbor.

 

Pored čokoladnih tonova, voćnih aroma i hrskavih zalogaja, nemoguće je ostati hladnog srca. Dozvolite da uživate u svakom zalogaju, jer su ove torte stvorene sa ljubavlju, a na Vama je da je prenesete dalje!

 

 

 

Wish Cakes 2018 | Designed and developed by Sargon Creative Media