6 нов · wishcakes · No Comments

Naša priča

WishCakes priča započeta je dugogodišnjim iskustvom u pravljenju različitih vrsta torti, mafina, keksa, popsa i drugih poslastica. Svaki san počinje željom, a mi smo naš preneli u realnost. Verujemo da ljubav prema onome što radite može rezultirati samo i jedino uspehom, a sa vašim poverenjem raste i naša radost i entuzijazam da budemo bolji iz dana u dan, kako bismo vam obebedili samo najkalitetnije iz naše ponude.

 

Naše torte obeležile su mnoge rođendane, svadbe, privatne proslave, a hiljade osmeha dece, ali i odraslih, ostaće dugo u sećanjima, ali i na slikama koje su neprolazne. Svaki mafin punimo sa istom dozom ljubavi iznova i iznova, a svaka sledeća torta još jedan je u nizu izazova kojem se radujemo, jer to znači da započinje novi proces stvaranja.

 

Dominacija  određenih ukusa u kombinaciji sa raznovrsnim sastavom naših torti predstavlja osnovu koju smo preneli iz tradicionalnog načina pravljenja torti, koje pored jedinstvenog i neponovljivog ukusa, imaju moderan i fantastičan izgled. To postižemo zahvaljujući različitih vrsta glazura, premaza, rustično omazanih detalja, ali i nekih komponenti kao što je prirodno cveće ili ručno izrađene figurice.

 

Cela priča zaokružena je našom voljom i željom da stvaramo i prenesemo umetnost sa slike u dela u stvarnosti. Vi ste deo te priče i zato, zakoračimo zajedno u svet maštanja. Because every dream begins with a wish!

 

 

 

Wish Cakes 2018 | Designed and developed by Sargon Creative Media